post by Pelo | | Closed

Fiberblåsningen har startat!

Nu har Eltel kommit igång med att blåsa fiber i våra ledningar. Därför är det mycket viktigt att ni som ännu inte satt upp era fiberdosor och dragit in slangen gör det snarast möjligt. Senast 20 augusti måste ni ha ordnat detta.

Om Eltel kommer för att installera fibern hos er och dosan eller slangen inte finns på plats så att de kan utföra jobbet, kommer de att ta ut en extra avgift för att komma tillbaka.

Vi håller som bäst på att gräva ner den sista biten slang  och räknar med att vara klara med grävningen i nästa vecka. Det är därför viktigt att ni som ännu inte fått er slang drar in den så fort vi lämnat av den hos er.

Hör av er till er områdesansvarige om ni har frågor eller kontakta oss via e-post.

Vänliga hälsningar
Styrelsen

Comments are closed.